20 Aralık 2021 Pazartesi

Kahramanmaraş Boşanma Avukatları

 Her ne kadar ülkemizde boşanma konusu en istenmeyen durum olsa da bazı zamanlarda boşanmak en mantıklı çözüm olabiliyor. İnsanlar zamanla birbirlerini tanımaları, uyum sağlayamamaları gibi durumlar boşanmalarla sonuçlanıyor. Kahramanmaraş boşanma avukatları listemizle sizlerin iletişime geçebileceği avukatları listeleyeceğiz.

Kahramanmaraş Boşanma Avukatları

Kahramanmaraş Avukatları

Kahramanmaraş ilinde birçok konuya ait avukat bulunmakta. Kahramanmaraş'taki avukatları il ve ilçe olacak şekilde sıralamak mümkün. Merkezde ulaşabilecek avukat sayısı ilçelere oranlar daha fazla. Merkezde bulunana avukatlar, ilçelerde görülecek davalar içinde hazırlık yapmaktalar ancak yol gideri vb. durumlar baz alındığında merkezdeki avukatların maliyetleri, ilçelerde yer alan avukatlara oranla daha fazla olabilir. Ek olarak merkezde rekabetin fazla olması daha uygun fiyat alma imkanı sağlamakla beraber ilçelerdeki avukatlarla fiyat konusunda denge oluşturmaktadır.

Kahramanmaraş Boşanma Avukatları

Kahramanmaraş ilinde en çok ihtiyaç duyulan boşanma avukatlarını il ve ilçe olacak şekilde sizler için listeliyoruz. Boşanma avukatları listelenirken herhangi bir puan ve önem sırasına göre değil, gelişigüzel şekilde listelenmektedir. Avukatlarla telefon aracılığı ile iletişime geçerek fiyat ve davanın durumu hakkında fikir alabilirsiniz.


Av. Fatmanur Toprak Saygıner

Kahramanmaraş'ın merkez ilçesi Dulkadiroğulları'nda hizmet sağlayan Av. Fatma hanım, Kahramanmaraş'taki boşanma davalarına bakmaktadır. Trabzon Caddesinde Şekerbank üstünde hukuk bürosu bulunmaktadır.

Av. Fatmanur Toprak Saygıner İletişim Bilgileri

Tel: +90 (544) 488 7277 

Adres: Trabzon Cad. Emek Apt. No:19 Kat:3/65 46100 Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş, Türkiye


Av. İlknur Keskin

Kahramanmaraş merkez ilçesi olan Onikişubat ilçesinde boşanma davaları üzerine hizmet sağlamaktadır. İlknur hanımın ofisi Günen Park İş Merkezinde yer almaktadır. Boşanma davalarının yanı sıra arabulucuk, miras hukuku vb. hukuk dallarında da hizmet vermektedir.

Av İlknur Keskin İletişim Bilgileri

Tel: +90 (531) 781 31 00

Adres: Yamaçtepe Mah. 93039 Sok. Günen Park İş Merkezi 1. Kat Daire:4, 46100 Onikişubat/Kahramanmaraş, Türkiye


Av. İshak Burak Genç

Kahramanmaraş merkezde hukuk bürosuna sahip Av. Burak Genç, boşanma davalarında tarafların hukuki haklarını savunmalarına yardımcı olmaktadır. Hükümet Bulvarında yer alan ofisine giderek danışma talep edebilirsiniz.

Av. İshak Burak Genç İletişim Bilgileri

Tel: +90 (549) 399 99 39

Adres: İsmet Paşa Mah. Hükümet Bulvarı No: 29, 46100 Merkez/Kahramanmaraş, Türkiye


Av. İsmail ÖZGÜL Hukuk & Danışmanlık Bürosu

Kahramanmaraş/Onikişubat merkez ilçede boşanma davalarına hizmet sağlayan İsmail ÖZGÜL Hukuk & Danışmanlık Bürosu Officium sitesinde yer almaktadır. Boşanma davalarının yanı sıra bir çok konuda geniş bir hizmet yelpazesine sahiptir. 

İletişim Bilgileri

Tel: +90 (505) 247 64 63

Adres: Cumhuriyet Mah. 14066 Sok. Officium Sitesi A Blok 2. Kat D: 6, 46050 Onikişubat/Kahramanmaraş, Türkiye


Av. Elif Nur Akıllı

Av. Elif Nur Akıllı, Kahramanmaraş'da boşanma davası hizmeti sağlayan avukatlar listesinde yer almaktadır. Seçkinler Sitesinde yer alan ofisinde boşanma davaları hakkında detaylı ve geniş bir bilgi talep edebilirsiniz. Av. Elif Nur merkez ile olan Onikişubat ilçesinde hizmet sunmaktadır.

Av. Elif Nur Akıllı İletişim Bilgileri

Tel: +90 (534) 706 18 10

Adres: Hayrullah Mah. Azerbaycan Bul. Seçkinler Sit. A Blok 1. Kat No: 1, 46050 Onikişubat/Kahramanmaraş, Türkiye


EmoticonEmoticon