31 Aralık 2015 Perşembe

iPhone 7 Beklenen Özellikleri

Apple üretiminde olan iPhone 7 için gün sayımları başladı. iPhone ürünü kullanıcıları Apple firmasının iPhone 7 ve iPhone 7 plus serilerinde hangi özellikleri katarak geleceği merakla bekliyor. IOS işletim sistemine sahip olan Apple iPhone modelleri diğer android cihazlar ile büyük bir rekabet içerisinde.



iPhone 7 ve 7 plus ile gelecek özellikler, diğer firmalarında ne yönde atılım yapacağını belirleyen faktörlerden biri olacaktır.Android işletim sistemi kullanan bir çok marka ile IOS işletim sistemine sahip olan Apple iPhone serisi telefon piyasasını bölüşmüş durumda.

Peki iPhone 7 serisi özellikleri ne olacak ?

Sizler için iPhone 7 ile beklenen özellikleri maddeler halinde sıraladık.


  • Ekran boyutunu iPhone 6 plus ile 5.5 inç boyutuna çıkaran Apple firmasının tepki karşılığında tekrar ekran boyutunu 4.7 inç ebatlarına çekmesi bekleniyor.
  • İşlemci hızının ortalama 3/2 oranın daha da artması bekleniyor, lakin Apple üreticisi şimdiye kadar beklentinin altında işlemciyi hızlandırarak piyasaya sürmüştür.
  • iPhone 7 tasarımının daha ince olması da beklentiler arasında.
  • iPhone 7 tasarımı dışında IOS'a yeni özellikler kazandırarak IOS sürümü ile de iPhone 7'nin piyasaya sunulması bekleniyor.
  • Apple firmasının yeni serilerinde gelen parmak okuyucu özelliğinin yanına projektör olarak da cihazı kullanabilme özelliği katması bekleniyor.
  • iPhone 7 modelinin sağlamlık ve dayanıklılık olarak da güçlendirilerek sunulması beklentiler arasında yerini alıyor.


Yapılan araştırmalar sonucunda Iphone 7 ile beklenen özellikleri sizler için maddeler halinde sunmaya çalıştık. 


Kelimeler: iphone 7 nasıl gelecek, iphone 7 özellikleri neler, iphone 7 özellikleri


EmoticonEmoticon